dimecres, de febrer 27

Actuar

Globalitzar el pensament és una manera d'etiquetar-nos a tots perquè passem pel mateix sedàs, així és més fàcil a l'hora de generar arguments, del quals convence'ns. S'acosten eleccions i la política, que no deixa de ser una cosa que cada dia, com a ésser humans i per imposar-nos la raó, fem, esdevé com una super-món en els quals hem de dedicar-hi els nostres sentits les 24 hores al dia. Política no deixa de ser tot moment en el que hem de prendre decisions individuals o col·lectives que facin guanyar qualitat a la nostra vida.

Tots cada dia decidim coses... i hem de convèncer els altres de les nostres decisions, fins i tot a nosaltres mateixos. I va i triem una colla de gent perquè decideixen coses per nosaltres, quan en realitat el que fan és decidir coses per un conjunt de gent, sense identificar, la realitat. Es veu que és democràtic, perquè ho tria el poble per sufragi, però també és democràtic que un mes abans em venguin la moto?

N'estic cansat, que em venguin gat per llebre! Jo decideixo les meves pròpies coses i us puc assegurar que no em passaran pel sedàs a mi, que si cal declararé la guerra al món mundial, perquè no cal lluitar amb armes, ni amb diners, ni petroli... només calen paraules i esdevindré persona per veure una mica amb els ulls que tot s'ha convertit en una campanya de màrqueting. No importa el poble, sinó els diners, l'imatge, el popularisme...

Deixeu-me en l'absència siusplau, perquè serà la manera que sempre valoraràn més les paraules que dic que a mi mateix.

Jo decideixo per ser persona i per la meva cultura, i tu?

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Tens raó. I semblem babaus, tots escoltant les promeses que fan els candidats. A veure qui la diu més grossa, i més anti-catalana, perquè a més... sembla que només existeixin dos partits. Aquests dos partits han aconseguit que els altres hagin "quasi" desaparegut.

Anònim ha dit...

vivim en un món, de faràndula..a gont és més important la estética que la ética, mires el voltant teu i que veus?...gent que no pensar, gent que no escolta, que no mira...que vols?..sóm tots un titelles, en les mans de molt pocs. Huuy,uuuyuuuy! fer forats al paper, entra l'inspiració..jeje

La Intransigent ha dit...

M'agrada el que dius i com ho dius!