dimarts, de març 11

Dolor

El dolor és una sensació desagradable que ningú mereix sentir, i que tots experimentem en diferents ocasions de la nostra vida. El dolor físic, el dolor mental, el dolor perceptiu, el dolor visual... Tots ho sentim, ho hem sentit a la nostra manera de sentir-ho, i davant això actuem.

Però quan fa més mal tot, és quan un mateix no fa el que creu que hauria d'haver fet, quan un es passa mitja vida lluitant i intentant assolir una fita, i quan ho estàs fent actues al revés del que actués. Aleshores et preguntes, qui ets? Et preguntes haig d'estar orgullós de mi? Realment val la pena que segueixi sacrificant-me per intentar fer el món millor? Que és el que faig jo millor?

Avui, veig que la vida és una medecina amarga, i que dol... però que de ben segur ens farà veure algunes coses i avui veig que mai sabrem els nostres passos ens conduiràn a bon port, però cal seguir tancant els ulls i sentint el cor, cal no fer servir el cap i palpar la vida.

Però el dolor em fa plorar, i em fa plorar perquè em fa ser conscient de que he perdut moltes coses, que he perdut estrelles, que he perdut il·lusió, que m'he perdut entre mig d'un gran oceà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La vida, es moltes vegades un mar de llagrimes...però l'aigua! pot forreda fins hi tot les pedres, perquè l'aigua no la para res!!

Anònim ha dit...

Conec el dolor, és el meu company de viatge. És un dolor intern, amarg, profund... Hi ha dolors fluixos que s'esborren; aquest no. Sempre rau aquí, és permanent. No tothom el coneix, però qui l'arriba a conèixer no l'oblida mai, mai.
Ixena.