dimarts, de gener 1

Any nou!

Amics i amigues, Bon any! Us dic això perquè és el que toca dir, encara que personalment no hi ha massa cosa a celebrar, en comparació a un dia de cada dia, perquè cada dia puc desitjar-te un bon dia i no ens posarem pas a tirar coets. Però no vull ser o que comprengueu aquest text com una lletra d'anti-socialització, però s'ha de ser conscient de que segurament no estaríem celebrant o quantificant els anys, si no fos perquè un dia algú va començar a quantificar els cicles lunars.

El que volia explicar-vos és el que d'alguna manera tot plegat convida a una reflexió, perquè no deixem d'expressar un Bon Any Nou! Si realment volem que això sigui així perquè hem d'arrosegar coses del passat. Evidentment, no podem fer un "reset", i tornar a aprendre tot el que hem aprés al llarg de la vida, però si que podem deixar de banda aquelles coses que ens fa estar malament, per creure que tot anirà bé, és com si tinguéssim un caixa plena de coses i en un dia com el d'avui, et digues, bona caixa nova! Aleshores un mateix es convides a traspassar a la caixa nova, les coses que creu que han d'estar a la caixa nova i acabar d'omplir-la amb les coses que al llarg de l'any viurà. Però sense deixar de pensar que sempre tindrem a mà les caixes del passat.

És una sensació de renovació i seguretat, i malgrat pensi que deixo enrere coses que em dolen i m'estimo, mai és tard per fer-li un lloc a la caixa.

Bon any nou, bona caixa nova!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Necessitem punts i a part a la nostra vida.
Començar un nou any ho és. Ja sigui l'1 de gener, pel nostre aniversari o la data que ens hagi vingut de gust escollir, o que ella ens hagi escollit.

Anònim ha dit...

Tens raó, qualsevol dia va bé per començar de nou... però vist el tòpic "Any nou, vida nova!". Doncs aquest cop m'ho aplico. Necessitava una excusa per tancar una porta i obrir-ne una altra i ves per on, voilá, el 2008 ja és aquí!

Ixena