dilluns, de juliol 24

Pecadors o mortals ?


Que n’he de fer d’aquest gran suplici... l’amor. Persona sóc per tenir un cor, al que ofego sota una capa d’egoisme impropi i contaminador. Per no pervertir-lo, l’he deixat sobre una taula plena de pols i records, com postals velles... Mentre jo, aquest ésser encegat, camino per sobre la línia que separa el que sóc del que seré, un mort.

Línia del joc, línia luxuriosa... Dedico el meu cos al les arts més perverses, grans dosis d’alcohol i jornades de sexe implícit, plaer absorbidor de llunes trencades. Cos que es converteix en el corb més afamat que cel cobreix, buscant sempre una víctima pel meu cos, una víctima a qui no li dedicaré amor, ni dolor.

Aleshores, prenc paraula i consciència del que sóc, vesteixo de mentida tot aquest joc, joc que converteixo en vida, jo ja no crec amb tu amor. M’auto-convencen els orgasmes, les fantasies i la confusió del teu cor, em deixo seduir per la serp més salvatge, ella no és la víctima, ho som els dos. Tinc por a la solitud, aquesta que m’ha tocat viure, on la reflexió i la convicció, sols són armes indefenses davant el dolor, injeccions de moral insuficients davant la gran amenaça.

Vull convertir-me en esclau del plaer, vull convertir-me en un dimoni angelical, quatre-centes víctimes i jo haurem compartit mil i un plaers, per encegar-me molt més en un món que no em pertoca però que viure.

Aleshores, cauran llunes i sols, els estels explotaran en forma d’orgasmes salvatges, de siluetes femenines que vestiran amb el seu erotisme un cos que no sent el cor.

Perquè amor? Perquè em vas deixar de costat, quan el teu món era idíl·lic. Perquè no deixes que pugui caure cel enllà i recercar la bellesa infinita. Perquè em fas la llengua llarga, tant fera sóc... Tanta indiferència mereixo?

La línia per on camino es va esquinçant i les meves perversions cada dia són més grans, em sento buit per dins però molt ple per fora, cec camino i aviat caure... Si en aquest món encara hi ha amor, no em deixis caure a terra, si el meu cor encara ho és tot, donem els ulls per veure les estrelles.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.