dissabte, de setembre 13

Filosofia o felicitat

S'han acabat les vacances i és hora de començar a purgar l'ànima, el que viscut darrerament m'ha fet més ric i més pobre, però sobretot m'ha fet més home, perquè he caminat 10 passes més cap al meu cor i infinites passes més cap al vostre cor. Us preguntareu com és possible que caminis a ambdues direccions, és fàcil, amb la filosofia de la felicitat o el que és el mateix però vist d'un altre manera, amb la felicitat de la filosofia. Us diré tot el que he fet i tot el que seguiré fent i jo us enciso a que practiqueu:

Estima, respira, viu... Observa cada posta de sol. Genera pau i entusiasme. Somriu. No neguis el que no entens. Sigues natural. No especulis. Viu sense rellotge. No siguis possessiu. Pinta un quadre. Aprèn a ser jardiner. Busca el teu destí. Sedueix. Brilla amb llum pròpia. No t'identifiquis, tan sols ets un viatger. Guarda els secrets. Sigues sempre un nen. Cultiva l'esperit i cuida el cos. Estigues atent i receptiu. No critiquis. Confia en tu, purifica't. Mata la rutina i canvia de rumb. Saps qui ets?

Emociona't. No et preocupis. Perfuma't. Venç la tristesa. No divideixis. Sorprèn. Viu el present. Salta fora de les masses i no busquis seguretat. Seu sota d'un arbre. Seu amb el silenci. Enamora't. No et reprimeixis. Mira els ulls. Observa el cel. Tanca els ulls i busca allò místic. Segueix la intuïció. Escriu un poema. Fes un regal. No carreguis el passat. Cultiva la telepatia. Juga a la vida i deixa't anar. Sent la teva ànima... Il.lumina't!

Concentrat a donar: perquè tots rebem.

2 comentaris:

Biel Barnils Carrera ha dit...

Caram Joan, sí que has tornat imperatiu!
No hi eres a la mani-cercavila de l'11 de setembre a Torelló. Amb el Canals et vam trobar a faltar. Aviam si t'hauràs fet ciutadà del món tu ara? ;)

Salut Tota!

Aurora ha dit...

Ja veig que tens les vacances acabades...jejej, i també veig que ets una mica més gran...Quantes passes dius que has fet?