dimecres, de febrer 6

Raons que fan més grans les Raons

248 dies, 11 hores i no sé quants minuts preparant la meva opera prima. Avui enfilo la recta final i d'aquí 2 dies ja estaré parint. I quin patir, mare meva, quin patir.

Però a diferencia dels resultats que es poden veure i podeu veure vosaltres mateixos, això m'ha aportat i ensenyat més coses de les que un pot creure, fins i tot que un mateix es creu!

Començant que és un exercici expressiu, de comunicació i interacció, en el qual em sotmeto a la sempre difícil i desvalorada tasca de comunicar emocions, sentiments i pensaments, tot ha tingut una tornada amb un causa-efecte que em deixa sense paraules.

Sentir la gent que m'anima, saber que puc comptar amb els somriures, les il·lusions, les mans d'algunes persones. Aprendre a demanar, donant a canvi un favor. No calen diners per fer coses, sinó oferir el que saps fer. Veure que la dimensió de tot és més voluminosa i que tot et transporta a una espai de divagació gairebé platoric... A la creació súblim de l'artista, de la persona... dir per ser escoltat i a més a més continuar dibuixant somriures.

Ara sé que m'importa de veritat, i no m'importa fer obres o coses per guanyar-me un nom, ni m'importa que la gent al sentir el meu nom, em valorin pel que faig i qui sóc... sinó perquè he sigut capaç d'aporta-vos emocions a flor de pell... de sotgerir-vos i preguntar-vos quan us mireu al mirall almenys una vegada qui sou?

Jo des d'aquí dono gràcies a la meva estrella, a la meva cuca de llum, a la meva consciencia i a tots els que m'heu fet costat i m'heu fet sentir una mica més ric!

Perquè no importa qui sóc en la meva solitud, sinó qui sóc en el vostre cor!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja saps! que el meu cort està em tu, sempre!! la teva cuca de llum.

Anònim ha dit...

He arribat tard, ja has parit! Però jo hi era, va ser un part genial! Saps que jo també l'anhelo, però d'una altra manera...
Puc ser també la teva cuca de llum?
Ixena.

Anònim ha dit...

He arribat tard, ja has parit! Però jo hi era, va ser un part genial! Saps que jo també l'anhelo, però d'una altra manera...
Puc ser també la teva cuca de llum?
Ixena.