dimecres, de gener 9

Escolta el cor

Ens passem tot el dia escoltant els altres, escoltant música, sentit fressa... i quanta estona dediquem a escoltar el nostre cor. Segurament més d'un tindrà motius per no fer-se gaire amic del cor però creieu-me si us dic que el cor serà el nostre millor amic. Ell no ens menteix, i sempre que dona la seva veu és per dir-nos coses importants, i digueu-me quants amics o amigues fan això?

A més a més té la particularitat que ho sap tot de tu, amb ell no hi tens secrets, ni mentides...

El cor s'escolta en el silenci, en l'olor de pluja fresca, en el vent, en les flors... en les nits d'estiu, en les estrelles... en les mirades, en les teves pròpies mans, en les llàgrimes, en els somrís...

Algú, em va dir un dia que el cor no em mentiria mai i que si havia de triar entre cor i cap, que tries el cor, perquè el que cap ja el fa servir tothom, en canvi el cor només uns quants li fem una mica de cas.

Be CUORE my friend!

3 comentaris:

Rutx ha dit...

No avia pensat mai que el cor fos el meu millor amic!!

He descobert el teu blog i el seguiré!!

Que vagi bé i salut!!

Rutx ha dit...

tiu!!

m'he descuidat la "h" de havia!!
M...!!

Ja em coneixes!!
Que vagi bé Joan:)

Anònim ha dit...

Els humans estem dividits en dos: cor i ment. L'ús dels dos o només d'un o usar-los alternativament, depèn de cadascú, a vegades depèn també de la vida, de les circumstàncies... Està bé tenir ment i tenir el cap clar, però encara està millor tenir cor... però pensa que a vegades el cor també et pot trair! Què cal fer? deixar-se portar pel cor o per la ment? cal suspesar-ho bé això! El cor, a l'igual que pot ser el nostre millor amic, també ens pot fer una putada!
Ixena