dimecres, d’octubre 1

Somriu

És increïble el poder que desprèn un somrís, les portes que obre i la relació directa que té amb l’èxit amb tot el que és positiu. I al contrari del que sembla ens hem convertit en un mena d’ésser seriós i tancat. Si observes la majoria de la gent que camina per el carrer, camina amb el rostre replet de serietat. La vida ha deixat de ser una camí de diversió i s’han convertit en un compromís de treball, una hipoteca per l’ànima.

I generalment enlloc de cridar-nos l’atenció una persona seria, en atrau el fet que una persona somrigui. Fins i tot, hi ha gent que hi treu credibilitat.

En moments del meu dia a dia, em dedico a observar, intento analitzar el que percebo de la gent, aprecio tantes tensions, objectius, problemes... que la gent s’ha oblidat de somriure. I per mi això té mes gravetat del que aparenta, perquè una persona que no somriu està provocant una pluja de insatisfacció a dins del seu cos i cor. No cal evocar-se a l’informació, o als sempre recents estudis que demostren que una bona salut psíquica, un bon estat d’humor ens ajuda a tenir una bona salut física, tots sabem de casos en que algú ha afrontat greus malalties, o fases complicades de la vida, amb un somrís constant. Tots sabem que essent positius les coses són menys fosques o menys complicades i segueixo sense entendre perquè ens resistim a voler somriure dia a dia.

Així que si tens un dia gris, et recomano que miris qualsevol de les pel·lícules de Woody Allen, o surts a passejar una estona, troba’t a tu mateix. Potser fins i tot en allò més absurd, trobaràs el teu somriure.

Mira el cel i somriu, troba la guspira que encendrà el foc.



3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

el somriure és la millor clau per obrir el cor de les persones

Aurora ha dit...

Ole!! Doncs avui he rigut molt...seran les castanyes?...jeje.
Ara en serio...tens tota la raó del món, no hi ha com un somriure o saber riure...

Þµþ¥`s ha dit...

m'has fet riure ! moltes gracies!! una abraçada boig!