Postals de Solitud


Amics i amigues,

Comença el mes d’Abril, el mes que hi haurà St.Jordi, la diada del llibre a Catalunya, i el mes que inicio un projecte nou, en el que us convido a participar a tots vosaltres.

Començo el camí cap a un nou llibre, un llibre que dura per títol: “Postals de Solitud”, on vosaltres sereu la columna vertebral d’aquest projecte, quanta més participació i iniciativa tingueu, més interessant serà el resultat final i el treball que pugui realitzar després.

No us vull donar masses pistes del que serà o com serà el llibre, simplement us proposo que m’envieu fotografies vostres en les que creieu que es visualitza la solitud. Podeu enviar-me tantes fotografies com vulgueu, la meva intenció és utilitzar-les totes.

La solitud és un concepte molt intens i extens, no us quedeu amb l’arquetip, intenteu mostrar tot el que us inspira i suposa.

Teniu temps fins el 30 de Setembre del 2011, ja us faré recordatoris pels que es despisten...  Les imatges han de ser pròpies, no acceptaré imatges extretes d’Internet, ni res per l’estil. Adjunteu la fotografia, amb el nom i cognoms.

Podeu enviar les vostres propostes a: postalsdesolitud@gmail.com

Reenvieu això a qui li pugui interessar.

Una abraçada